Gitaarles Eindhoven

Gitaarles bij Chiel’s productions

Met een gitaar muziek leren maken

De gitaar is een van de meest bespeelde instrumenten ter wereld (meest populaire instrumenten). Dit is niet zonder reden. De gitaar is gemakkelijk mee te nemen en met de juiste begeleiding en enthousiasme van de student is het spelen op een gitaar snel aan te leren voor iedereen! Jong en oud!

Voordelen van gitaarles door Michiel Walter

Chiel’s Productions heeft al vele jaren ervaring in het Gitaarles in Eindhovengeven van gitaarles. Naast de gitaarles worden er ook workshops gitaarspelen gegeven en biedt de gitaarleraar begeleiding bij het verbeteren van gitaarskills. De gitaarlessen zijn ook van toepassing bij het voorbereiden van gitaristen voor het opnemen van demo’s. Opnemen van demo’s kan in de eigen opname ruimte van Chiel’s Productions. Iedere student wordt op eigen speelniveau begeleidt door een ervaren gitaarleraar. Het belangrijkste voor de gitaardocent en de leerling is het plezier in de gitaarles en het gitaarspel. Gitaarles wordt altijd gegeven met persoonlijke en op de student gerichte aandacht.

Tevreden klanten die gitaar hebben leren spelen

Een grote groep tevreden klanten heeft al lange tijd gitaarles in de regio Eindhoven. Dankzij Chiel’s Productions gitaarles hebben zij het spel onder de knie gekregen en zij genieten dagelijks van het spelen op de gitaar en hun talent om muziek te maken voor zichzelf en anderen. Bij de persoonlijke gitaarles wordt op een juiste houding en techniek gelet. Dit is erg belangrijk bij het gitaar leren spelen.

Lesaanbod en gitaarcursussen in Eindhoven

Gitaarles is beschikbaar in de stijlen pop, rock, reggae, fingerstyle en klassiek op akoestische en elektrische gitaar.  De lessen zijn laagdrempelig opgezet en praktisch van aard. Vanaf de eerste les wordt al muziek gemaakt.

Beginnerspakket met basisvaardigheden gitaarspelen.

Michiel Walter tijdens Open podium Almere

Voor beginners is er een beginnerspakket waarin binnen 20 lessen de basisvaardigheden worden aangeleerd. Met de basisvaardigheden wordt bedoeld: grip, houding, spelen, toonhoogtes, theorieleer, notenschrift kunnen lezen en spelen vanaf notenschrift. De lessen zijn individueel of duaal en duren 45 minuten per les.

De gitaarlessen worden gegeven in Eindhoven nabij de Karel de Grotelaan in Gestel. Ook is er een mogelijkheid aan huis les te krijgen. Lessen via Skype verbinding kan ook nog!

Voor het aanvragen van een proefles of andere vragen en opmerkingen over de gitaarlessen stuur een email of bel naar  06 – 267.58.277

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!