Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FeelGood Market vaderdag 17 juni 2018; proeflessen & gitaar spelen *gratis

17 juni 2018 @ 12:00 - 18:00

17 juni is het vaderdag

Op vaderdag kun je het simpel houden, geef je vader deze dag een proefles op de gitaar kado!  Tijdens Feelgoodmarket buitenedities op Strijp S ben ik er om gitaar te spelen, jou kennis te laten maken met muziek en je vader een gratis proefles gitaar aan te bieden. Na afloop trakteer je hem op een lekker speciaal biertje op het Ketelhuisplein ! 

Elke derde zondag van de maand vind je mij op de Feel good market @ Strijp S. Pak je gitaar volg de muziek en give it a try!!

Wat is jouw (verborgen) muzikale talent?

Ben je gitarist en wil je gewoon ff lekker losgaan op gitaar? Een vette riff oefenen? Kom langs!!  Naast de muzikale gitaarklanken om het goede gevoel af te maken vind ik het leuk om muzikaal (gitaar)talent te leren kennen ! Keertje oefenen, jij zingt, ik speel, of we spelen en zingen allebei. Gaat het lekker? Een eigen demo opnemen kan in mijn geluidsstudio.

Heeft je vader twee muzikale linkerhanden, maar wel een lievelingsnummer met een gitaar, stuur mij een berichtje en verras hem met een vaderdagserenade! 

Feel Good Market is te vinden op Strijp S Klokgebouw 50, meer informatie over Feel Good market vind je hier: www.feelgoodmarket.nl

Gegevens

Datum:
17 juni 2018
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
https://www.feelgoodmarket.nl/agenda/

Locatie

Feel good Market
Ketelhuisplein, Strijp S
Eindhoven, NB Nederland
+ Google Maps
Website:
feelgoodmarket.nl

Organisatoren

Michiel
Feelgood Market Eindhoven
No announcement available or all announcement expired.