Gitaar onderhoud / verkoop

Advies Kindergitaar

Wil je een goedkope maar kwalitatief goede kindergitaar dan raad ik een Gomez, Valencia of een Stagg aan. Dan zit je rond de € 60 – € 70. Kinderen zijn in de groei en dit geldt ook voor hun vingers en armen. Binnen de kortste keren is een kindergitaar (3/4) te klein en kan je op zoek naar een volwassen model (4/4).

Er zijn heel wat gitaren te vinden,  ook wel TE goedkope gitaren, maar hier zul je al gauw spijt van hebben. Het is niet behoorlijk afgewerkt, de action van de gitaar is te hoog (waardoor deze niet lekker speelt), of de stemmechanieken zijn binnen een half jaar gebroken door het stemmen van de gitaar. Eeuwig zonde, reparatie van de gitaar kost dan al meer dan je gitaar heeft gekost!

Door de jaren heen heb ik dit allemaal voorbij zien komen. Doe jezelf en je kind een plezier een koop een goede degelijke gitaar. Hier heb je jaren plezier van of je geeft hem door naar je volgende zoon/dochter of bevriende kennis.

Te Koop!

Valencia Guitar, kindermodel) + Pakket

Ik heb nu een serie gitaren overgenomen van muziekwinkel die zijn deuren heet gesloten. Gitaren zijn dus gloedje nieuw!

De juiste maat voor kinderen, deze gitaar heeft een kortere schaallengte en een compactere body. Dit maakt het spelen leuk, comfortabel en beter voor jonge spelers die hun eerste stappen in de muziek zetten. Compleet met tuner en gitaartas – je kunt meteen beginnen met spelen !Partij gitaren overgenomen van muziekwinkel die zijn deuren sluit. Gitaren zijn dus gloedje nieuw!

   +   

Gitaar Valencia

€ 75,-

of als beginnerset ( incl. gitaartas, stemapparaat )

Voor : € 95,-

Verkoop tweedehands gitaren

Gitaren die ik tweedehands heb staan zijn vaak van een leerling die er uit gegroeid is en toe is aan een volwassen model. Ik knap ze op, voorzie ze van nieuwe snaren, let ook op de juiste actie van de toetsen en of de gitaarhals mooi recht is.

Op dit moment heb ik geen tweede hands.

Onderhoud

Ook voor besnaren en (lichte) onderhoudswerkzaamheden kun je ook bij mij terecht. Binnenkort verschijnt hier een lijst met te verrichtte werkzaamheden. Je kunt me ook even bellen of mailen als je een specifieke vraag hebt. Ook verkoop ik gitaarsnaren, o.a. van het merk Elixir, Dáddario. Electrisch , acoustisch en andere accessoires.

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!