Gitaarlessen bij Chiel’s! – Eindhoven Noord, Son, BestRodrigo de Souza
Rodrigo de Souza
2022-04-16
Frank van Hooff
Frank van Hooff
2022-03-15
Afgelopen zondag heeft Chiel ons ondersteund zijn gitaar en zang. Was erg leuk en bracht meteen een meerwaarde door de goede kwaliteit en Chiel voelde goed aan waar zijn aanwezigheid meerwaarde had. Al met al heel erg tevreden
Rens Feijen
Rens Feijen
2021-12-28
M vdBerg
M vdBerg
2018-03-25
Yanick Groesbeek
Yanick Groesbeek
2016-01-11
Michiel is een zeer enthousiaste leraar met veel passie voor zijn werk. Zijn lessen hebben een goede structuur en hij is duidelijk en geduldig in zijn uitleg. Hij luistert naar de behoefte en wensen van zijn leerling en past daar zijn lessen op aan.
Ingrid Verstraaten
Ingrid Verstraaten
2016-01-10
Voor mijn dochter Sophie (13) die zichzelf wilde leren begeleiden op de gitaar ging ik op zoek naar een goede en betaalbare gitaardocent. Kwam al gauw Chiel's Productions tegen: bleek schot in de roos! Sophie is nu aan haar tweede serie lessen bezig, leert in rap tempo en gaat met plezier naar de les. Blije dochter, blije moeder 🙂

Lessen

WIL JE JE FAVORIETE LIEDJES MEE KUNNEN SPELEN? STRAKS IEMAND KUNNEN BEGELEIDEN IN EEN BAND, OF ZELFS JEZELF ALS ZANGER OF ZANGERES KUNNEN BEGELEIDEN? DAN BEN JE BIJ MIJ AAN HET GOEDE ADRES!

Na 25 jaar muzikale ervaring, wil ik nu mijn kennis overbrengen op anderen. Zelf zing ik en begeleid ik mezelf (en anderen) op gitaar. Als jij kunt zingen, kan ik jou dit zeker leren!

De lessen worden aangepast aan je eigen muzikale voorkeur en smaak.
Zodra je voldoende techniek hebt, kun je je eigen lessen gaan indelen en nummers aandragen die je zelf wil spelen.

Muzikale Ervaring

Gitaarspelen is mijn grote passie. Als kind had ik een leraar in de klas die gitaar speelde en erbij zong, dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt dat ik ervan droomde ook gitarist te worden. Nu deel ik deze passie met mijn leerlingen en publiek. Bezig zijn met muziek en gitaarspelen is een grote geluksfactor in mijn leven.

Mijn muzikale reis begon op jonge leeftijd, als negenjarig jochie volgde ik klassieke gitaarles aan de Eindhovense muziekschool. Muziektheorie, houding techniek en de basiskennis notenleer, etc. Veel theorie, een goede basis maar ik begon pas echt gitaar te leren met het samenspelen met anderen. Rond mijn vijftiende jaar ontdekte ik de wereld van popmuziek, ik volgde bandcoachinglessen die geleid werden door Hanneke van den Boomen. Hanneke stimuleerde ons om eigen nummers te gaan schrijven en te experimenteren met muziek maken binnen een bandcontext. Deze ervaring moedigde mij aan om mijn creativiteit te verkennen en mijn eigen muzikale pad te volgen.

Jaren daarna maakte ik deel uit van verschillende bands, waaronder mijn eigen opgezette band Skillah en speelde uiteindelijk in Necronomic, een melodieuze death metalband, waar ik zowel zong als gitaar speelde. We deden zelfs een minitour door Nederland en België.

Na een pauze om te studeren, besloot ik gitaarlessen te geven en richtte hij mijn eigen gitaarschool op. Ik begon ook met het op straat spelen, liedjes van The Beatles, Simon & Garfunkel, Nirvana en Oasis speelde ik dan.

Tijdens de coronatijd begon ik concerten te geven, zowel op straat als in het Gennepperpark, verzorgingstehuis om de gemeenschap te verbinden en vreugde te brengen. Dit leidde tot meer boekingen en een groeiende reputatie als vriendelijke en attente muzikant.

Tot op heden wordt ik regelmatig geboekt bij feesten & partijen, bruiloften, huiskamerconcerten, sta ik te boek op twee boekingsplatforms. Mijn muzikale reis illustreert mijn passie voor muziek en zijn vermogen om mensen te raken met zijn muzikale talenten, van het lesgeven tot live-optredens.

Muzikale Voorkeur

Sinds mijn 13e maakte ik kennis met Guns ‘n ‘Roses en Nirvana, deze tapes draaide overuren in mijn casettedeck destijds! Dus je kunt wel zeggen dat ik een rockdude ben. De jaren daarna luisterde ik naar bijna alles wat onder metal viel.

In de loop der jaren ben ik ook andere stijlen gaan waarderen en luister nu vooral naar bands uit de jaren ’60 ’70, zoals Creedence Revival Rock, Led zeppelin, Pink Floyd, Crosby, Still & Nash etc. Maar vind ook de klassiekers van Direstraits , Eric Clapton geweldig!

Nog altijd een zwak voor Nirvana of grunge waarmee ik ben opgegroeid, al luister ik die nu minder. Wel behoren Foo Fighters, Queens Of The Stone Age nog altijd tot mijn favorieten.

Mijn grote voorbeeld als gitarist/performer is toch wel Neil Young. Door Neil ben ik mondharmonica gaan leren.

Lesprijzen. NU TIJDELIJK VERLAAGD !

Privé les.

Lespakket individuele les, 1x per week les / om de week, 45 minuten

Een vaste prijs , € 16,95 per les

Er wordt gewerkt met een 5- of 10-strippenkaart.

Duo lessen

Duo: 2, max 3 personen in één les. Prijzen zijn p.p. (25 % v.h. normale tarief af) 

Bijv. een duo-les: € 25,50 per les, dus € 12,70 per persoon.

Regels behorende bij de gitaarlessen.

  • Lessen worden ter plekke ingeroosterd in overleg met u en duren 40 minuten. We proberen zoveel mogelijk een vaste dag en tijdstip in de week te plannen.
  • Bij verhindering kan de leerling tot 24 uur voor aanvang van geplande les een nieuwe afspraak maken met docent. Bij afwezigheid of afzegging binnen 24 uur wordt de les in rekening gebracht. Uitzonderingen nagelaten. Bijvoorbeeld onmacht, een ernstig ziek kind, een ziekenhuisopname of andere vergelijkbare gebeurtenissen.
  • Chiel’s Music kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of verlies en ongelukken aan derden in en rondom de lesruimte.
  • Met het afsluiten van een 5- / 10- of starters- (lessen)pakket werken we gestructureerd aan je leerdoelen op gitaar en/of basisvaardigheden. Je wordt dan ook verwacht om 1 keer per week of per 2 weken een les af te nemen.
  • Betaling dient voor aanvang van je eerste les of verlenging met een nieuw lespakket te worden voldaan.
  • Van het tussentijds afbreken van het lespakket is teruggave van het lesgeld niet mogelijk.
  • Tijdens schoolvakanties kunnen er gewoon lessen ingepland worden, tijdens de zomer is er een periode geen les. Hierover wordt u bijtijds geïnformeerd.


Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!