Live muziek

Verzorgingshuizen / terrassen / huiskamerconcerten 

Als troubadour kom ik alleen of samen met mijn compagnon bij je langs en begeleid mezelf op gitaar/mondharmonica.

Je kan kiezen:

Solo : voor een kleinere setting, huiskamer,  zeer geschikt. Versterkt tot 50 W / onversterkt horen tot de mogelijkheden.

Chiel & Co: Voor de grotere groepen, verzorgingshuizen ben ik te boek samen met mijn compagnon. Een duo bestaande uit gitaar / zang / percussie. Wij verzorgen ook gelijk het geluid ! Volg ons op ook facebook  !

Over mij.

Ik speel engelstalige liedjes uit de jaren ’60 – ’90.

Denk dan bijvoorbeeld aan protestnummers zoals Blowing in the Wind (Bob Dylan) , Ben ik te min (Armand) of het  lekkere rock n Roll nummer Kom van dat dak af (Peter Koelewijn). Maar ook de prachtige ballad van Ralph Mc Tell (Streets of London).

Andere artiesten die je van mij kunt verwachten: Beatles, U2, Neil Young. Natuurlijk heb ik ook gedacht aan dansbare nummers zoals This is the Life (Amy McDonald) of het bluesy Call me to Breeze (JJ Cale). Meezingen kan met nummers als Losing my Religion (REM), Wild Rover (The Dubliners)!

Engelstalig is mijn specialiteit. Maar je zult me ook af en toe betrappen met liedjes van Guus Meeuwis of Boudewijn de Groot 😉

Kosten.

Heb ik je interesse gewekt? Dan ga ik graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en een daarbij horende prijsafspraak.

Video & Gallerij