Live muziek

Straatzanger/gitarist Chiel

Zanger , Pop/Rock

Boek een echte straatartiest! Chiel speelt al een leven lang covers van bekende en minder bekende popliedjes van ’60 tot nu. Na zo’n ruim 25 jaar bandervaring opgedaan te hebben in diverse gezelschappen, zowel als gitarist en als zanger, besluit Michiel om als troubadour door het land te trekken.

Leuk voor winkeliersverenigingen, bruiloften, feesten & partijen!

Als troubadour komt Chiel langs en begeleid zichzelf op gitaar/mondharmonica. Het repertoire bestaat uit engelstalige liedjes uit de jaren ’60 – ’90. Denk dan bijvoorbeeld aan protestnummers zoals Blowing in the Wind (Bob Dylan)Testament, Meneer de President (Boudewijn de Groot). Maar ook de prachtige ballad van Ralph Mc Tell (Streets of London).

Andere artiesten die je kunt verwachten: Beatles, U2, Neil Young. Natuurlijk heeft Chiel ook gedacht aan dansbare nummers zoals This is the Life (Amy McDonald) of het bluesy Call me to Breeze (JJ Cale). Meezingen kan met nummers als Losing my Religion (REM), Wild Rover (The Dubliners)!

De gegeven prijs is een indicatie. Laat je specifieke wensen achter in de aanvraag voor een passend voorstel op maat!

Engelstalig is zijn specialiteit. Maar je zult hem ook af en toe betrappen met liedjes van Guus Meeuwis of Boudewijn de Groot ! Later op de avond, als extra optie en de stemming er goed in zit speel ik ook graag mijn eigen werk. Zo leer je mij pas echt goed kennen!

Prijs : € 150,-   (1 uur) , € 75,- voor elk uur extra (excl reiskosten) – tot max. 2 uur speeltijd!

Alles is bespreekbaar en door in gesprek te gaan met de artiest weet je wat er allemaal mogelijk is en kan er een definitieve prijs besproken worden. De prijsindicatie geeft vooral een beeld van de basiskosten van een artiest.

Stuur een berichtje of bel voor meer informatie.

Repertoire lijst

Video & Gallerij

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!