Live muziek

Verzorgingshuizen / terrassen / huiskamerconcerten 

Solo : voor een kleinere setting, huiskamer,  zeer geschikt. Versterkt tot 50 W / onversterkt horen tot de mogelijkheden.

Prijs : € 125,-   (1 uur) , € 50,- voor elk uur extra (excl reiskosten)

Duo: Voor de grotere groepen, verzorgingshuizen ben ik te boek samen met mijn compagnon. Een duo bestaande uit gitaar / zang / percussie. Ik verzorg ook gelijk het geluid ! Volg mij op facebook  !

Alles is bespreekbaar en door in gesprek te gaan met de artiest weet je wat er allemaal mogelijk is en kan er een definitieve prijs besproken worden. De prijsindicatie geeft vooral een beeld van de basiskosten van een artiest.

Stuur een berichtje of bel voor meer informatie.

Over mij.

Ik speel engelstalige liedjes uit de jaren ’60 – ’90.

Denk dan bijvoorbeeld aan protestnummers zoals Blowing in the Wind (Bob Dylan) , Ben ik te min (Armand) of het  lekkere rock n Roll nummer Kom van dat dak af (Peter Koelewijn). Maar ook de prachtige ballad van Ralph Mc Tell (Streets of London).

Andere artiesten die je van mij kunt verwachten: Beatles, U2, Neil Young. Natuurlijk heb ik ook gedacht aan dansbare nummers zoals This is the Life (Amy McDonald) of het bluesy Call me to Breeze (JJ Cale). Meezingen kan met nummers als Losing my Religion (REM), Wild Rover (The Dubliners)!

Engelstalig is mijn specialiteit. Maar je zult me ook af en toe betrappen met liedjes van Guus Meeuwis en Armand 😉

Repertoire lijst

Video & Gallerij

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!