Op zoek naar muzikanten voor GRATIS – Try out opnamen.

Voor wie?

Muzikanten, dat mogen singer/songwriters zijn of een band, welke volledig GRATIS één eigen geschreven nummer komen opnemen. Je kunt alleen komen of met je band (max. 5 personen). Voor mij een ideale gelegenheid om mijn aanbod goed af te stellen en mijn huidige ervaring op peil te houden.

Wat krijg je.

  • 1 dag studiotijd
  • Inclusief nabewerking, mix en mastering voor een optimaal klinkend resultaat.
  • Je krijgt de eindmix op CDR of kunt deze (meestal de zelfde dag al ) downloaden via een link.

Spreekt dit je aan of weet je iemand die hier interesse in heeft, dan ontvang ik graag een geluidsfragment om die eens goed te beluisteren.Het is niet nodig dat je geluidsfragment een professionele opnamekwaliteit heeft. Zolang je talent als songwriter of muzikant maar duidelijk te horen is op de geluidsfragment.

Alle talen  en muziekstijlen /genres zijn welkom.

Email mij je geluidsfragment toe met  enkele mp3′s