Proeflessen en muziek @ Feel Good market Eindhoven

Heb jij (verborgen) muzikaal talent?

Tijdens deze maandelijkse markt op Strijp-S in Eindhoven ben ik er om je het goede muzikale gevoel te geven. Door een gratis proefles gitaar aan te bieden kan er kennis gemaakt worden met muziek.  

Naast het contact met nieuwe muziektalenten hoop ik ook kennis te maken met de iets ervarenere muzikant op deze markten om samen met een muzikale noot het goede gevoel af te maken. Speel je een instrument, zing je, of allebei? Kom langs!!

Elke derde zondag van de maand vind je mij op de Feel good market @ Strijp S. meer informatie over Feelgood Market vind je hier: www.feelgoodmarket.nl

FeelGood Market is een unieke markt in Eindhoven die elke derde zondag van de maand wordt gehouden. Waarom FeelGood? Omdat het veel meer is dan een biologische markt of een streekproductenmarkt. Het is een ontmoetingsplek die in het teken staat van heerlijke, eerlijke producten. Naast een unieke markt zijn er diverse workshops en is er een terras met live muziek, geheel in de sfeer van ‘feel good’ natuurlijk.

Feelgood market torenallee

De FeelGood Market in Eindhoven volgt hiermee het succes in diverse andere steden. Denkt u hierbij aan Portobello, Camden en de Bourough Market in Londen. Ook in Nederland zijn soortgelijke markten te vinden, zoals de Swanmarket in Rotterdam, de Streekmarkt in Utrecht en de Sundaymarket en de Pure Markt in Amsterdam.

Het aanbod/kramen FeelGood Market

FeelGood Market markt

Het aanbod op de markt is elke keer weer anders. Er zijn elke keer weer veel nieuwe, bekende mooie, bijzondere producten, lekkere (bio) hapjes en drankjes. Kom in contact met de maker en ontdek het verhaal achter unieke artikelen, heerlijke streekproducten en biologische lekkernijen.

Live muziek
De FeelGood Market biedt een ‘podium’ aan unieke ontwerpers en inspirerende creatievelingen. Elke 3e zondag van de maand kunnen de bezoekers genieten van een grote variatie optredens van bijvoorbeeld singer-songwriters tot indie-pop, rock, blues en Americana.

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!