Studio recording / songwriting

16426257_1604632609552770_2682543133538323165_n

Studio recording / songwriting.

VocalBooth

Naast dat ik gitaarlessen geef ben ik zelf actief als singer/songwriter en treedt ik regelmatig op. Ook begeleid ik andere muzikanten of maak deel uit van een band of muziekgezelschap. Deze praktijkervaringen houden mij “fris” en zorgen dat ik continue mezelf op peil houdt.

In mijn eigen studio heb ik de mogelijkheid professionele opnames te maken. Ik werk met het computerprogramma Cubase en een 8 sporenrecorder. Dit is uitermate geschikt voor kleine muziekgezelschappen of singer/songwriters.

studio4

Mijn studio wil ik inzetten om de muzikant of band te begeleiden in het opnemen van zijn/haar/hun eigen werk. Daarnaast kan ik zorgen voor de rust en structuur die van belang zijn voor de creativiteit en spontaniteit van de muzikant(en).

Ik let gedurende het opnameproces sterk op de eigenheid, of de muzikant(en) muziek maken waar hun hart ligt. Want ik ben er van overtuigt dat je mensen door muziek kunt raken, zowel de muzikant als de luisteraar. En dat wil ik vastleggen en kunnen terughoren !!

 

 

Demo opnames bands & songwriters:

Samenwerkingen met bevriende netwerken:

Heb je vragen over opnemen of lijkt dit je ook wat? Lees dan eens over mijn idee en opzet van m’n opname studio. Prijs op aanvraag.

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!