Troubadour zanger Chiel’s

Betaalbaar, bij elke gelegenheid en met muziek die zich aanpast aan uw sfeer

Als troubadour komt Chiel langs en begeleid zichzelf op gitaar/mondharmonica. Het repertoire bestaat uit engelstalige liedjes uit de jaren ’60 – TOP 2000! Denk dan bijvoorbeeld aan protestnummers zoals Blowing in the Wind (Bob Dylan)Testament, Meneer de President (Boudewijn de Groot), de prachtige ballad van Ralph Mc Tell (Streets of London).

Andere artiesten die je kunt verwachten: Beatles, U2, Neil Young. Natuurlijk heeft Chiel ook gedacht aan dansbare nummers zoals This is the Life (Amy McDonald) of het bluesy Call me to Breeze (JJ Cale). Bekende Top 2000 hits zoals Hotel California, Alive (Pearl Jam), Rollercoaster (Danny Vera).  Meezingen kan met nummers als Losing my Religion (REM), Wild Rover (The Dubliners)! Zijn inspiratie haalt hij voornamelijk uit de nummers van Neil Young, waar hij zijn passie op de mondharmonica aan heeft te danken!

De gegeven prijs is een indicatie. Laat je specifieke wensen achter in de aanvraag voor een passend voorstel op maat!

Engelstalig is zijn specialiteit. Maar je zult hem ook af en toe betrappen met liedjes van Guus Meeuwis of Boudewijn de Groot ! Later op de avond, als extra optie en de stemming er goed in zit speel ik ook graag mijn eigen werk. Zo leer je mij pas echt goed kennen!

Stuur een berichtje of bel voor meer informatie,

Tel. 06-26758277

Repertoire

Ik beheers op dit moment als troubadour 150 liedjes uit verschillende tijden. De liedjes zijn in het Nederlands en Engels. Tijdens mijn optreden werk ik ook met verzoekjes. Ik deel kaartjes uit met een  verwijzing naar mijn webpagina, hier kan je je verzoekje of  “request”  invullen. Zo speel ik altijd de gewenste liedjes die jij wilt horen! Hieronder een greep uit mijn repertoire. 

 • Roller Coaster (Danny Vera )
 • The Piano Man (Billy Joel)
 • Brabant (Guus Meeuwis)
 • The Wild Rover (The Dubliners)
 • You’ve got a friend (Carole King)
 • Sexy als ik dans (Nielson)
 • One (U2)
 • Avond (Boudewijn de Groot)
 • Leef (André Hazes jr.)
 • Sweet Caroline (Neil Diamond)
 • Heart of Gold – Neil Young
 • Let It Be – The Beatles
 • Here Comes The Sun – The Beatles
 • This is the Life –  Amy Mac Donald
 • Elvis Presley  –  Hound Dog
 • Fleed Wood Mac – Go  Your Own Way
 • Hotel California – The Eagles
 • Take me Home, Country  roads  – John Denver

Als je het wil kan ik je mijn volledige repertoire mailen, zodat u zelf bepaalt welke liedjes er gespeeld worden tijdens uw feest. Mail gerust uw vraag over de volledige repertoire-lijst naar: info@chielsproductions.nl

Prijzen

Basistarief eerste uur (excl. reiskosten)€ 215,- *
Tarief elk extra speeluur€ 95,- *
Geluidstechniek is inbegrepen in de prijs

* Prijzen zijn incl. btw , komen nog de reiskosten bij (afhankelijk van aantal km)
* In de basis werk ik met speelsets van 45 min. Tussen elke set zit een klein kwartiertje pauze.
Uiteraard, alles is bespreekbaar en door in gesprek te gaan met de artiest weet je wat er allemaal mogelijk is en kunnen speeltijden ook naar eigen voorkeur/wens worden afgeweken. De prijsindicatie geeft vooral een beeld van de basiskosten van een artiest.

Referenties

Wat anderen over mij zeggen. Klik voor meer info.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie.

Video & Gallerij

 

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!