Workshops

Gitaarensemble.

Tijdens de gitaarensemble ontmoet je andere gitaristen om samen muziek te maken. We spelen populaire, vrolijke   muziekstukken welke uitgeschreven zijn in verschillende partituren. Doordat ieder een eigen partij heeft klinkt het                       muziekstuk als een compleet orkest!

Een mooie aanvulling op je lessen waar je leert samenspelen en daarbij een leuke bezigheid op zich.

De cursus wordt bij voldoende aanmeldingen minimaal één keer per maand bij mij thuis in de voorkamer gegeven, een huiselijk en kleinschalig karakter! De cursuslocatie is: Donizettilaan 21 (dichtbij Franz Leharplein).

Op verzoek kan de cursus ook op lokatie gegeven worden.

Voor vragen en voor het opgeven voor de gitaarensemble kunt u een mail sturen naar Michiel : info@chielsproductions.nl.

Momenteel vind er geen gitaarensemble plaats. Bij voldoende belangstelling starten we weer een nieuwe basiscursus. Aanmelden is dus mogelijk.

Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: Er zijn 2 leeftijdscatogorieēn, junioren (tussen 9 en 16 jaar) en volwassenen (vanaf 16 jaar).  

Kosten: € 7.50 p.p. per sessie

Meer info? Ook als je zelf al oefent met een bevriende gitarist, maar je wilt wat meer structuur zijn er mogelijkheden, in overleg spreken we dan een geschikt tijdstip af.

Workshop gitaar leren spelen.

Vind je zingen leuk en word je hier ook altijd weer vrolijk van? Thuis onder de douche, onderweg naar huis op de fiets of in de auto…. eventjes een momentje voor jezelf, lekker meezingen met je favoriete artiest.

Zingen wordt pas echt leuk als je dit samen met anderen doet en met de begeleiding van een gitaar zorgt dit voor een nog andere beleving. Samen zingen, mensen ontmoeten. Muziek smaakt naar meer en maakt ook iets los bij mensen.

Tijdens deze gitaar- meezing middag kun je lekker ontspannen zingen plus dat je ook nog eens gaat kennismaken met het bespelen van de gitaar !

Genre van deze workshop: Pop liedjes vanaf de zestiger jaren tot aan de hedendaagse muzieklijsten.

Info + Prijzen: 

  • Duur: 2,5 u.
  • Prijs op aanvraag

Ik bespreek graag met u de mogelijkheden. Vul het onderstaand formulier in en dan bel ik u spoedig mogelijk terug.

Geef in het onderwerp de keuze van je datum en je naam aan.

Jammin’on the street! Say hello to music

Boek me voor een origineel – gevarieerd – interactief programma tijdens uw evenement / feest. 

Uw bezoekers gaan muziek maken in een laagdrempelig en ontspannen sfeer! Ervaring? niet nodig! Ik nodig uw bezoekers uit mee te doen, m.b.v. diverse percussie instrumenten, snaarinstrumenten die anders gestemd staan.  Een unieke ervaring voor jong en oud, beginnend/gevorderd. Het draait allemaal om het samen muziek maken en dat dat niet moeilijk hoeft te zijn en juist leuk is!

#teambuildingsactiviteiten #braderieën #markten

Bedankt, je bestand is zojuist toegevoegd!